Jag har alltid vetat att jag ville något med mitt liv. Även när jag var liten. Trots att kände mig fel, ensam och övergiven, visste jag att jag ville något men hade ingen aning om vad. När jag blev äldre blev det allt tydligare och efter min skilsmässa, när jag28 år gammal hade flytt från min man, stod ensam med fyra barn, ingenstans att bo, ingen riktning i livet och en massiv ångest fattade jag två livsavgörande beslut. Det ena var att jag aldrig skulle dricka alkohol om jag inte mådde bra och var i goda vänners lag och dit räknades inte barnen. Jag tror att det var ett viktigt beslut men ännu viktigare var nog att jag bestämde mig för att det som händer i mitt liv ska få en mening och bli till nytta för andra. Det har varit min ledstjärna i livet. Gett mig en riktning och uthålligheten att hålla fast vid det jag tror på. Det har inte varit lätt, jag har ofta arbetat i motvind, gjort konstiga val, stannat för länge i relationer och organisationer som inte varit bra för mig. Anpassat mig och hållit tillbaka mig själv för att passa in, för att bli sedd och uppskattad och få bidra. Det har inte funkat så bra eller så har det det, vem vet vad som hade hänt om det varit annorlunda, om jag fattat andra beslut? Inte jag i alla fall, och jag varken vill eller kommer att få veta.
 
Allt jag vet är att det har lett mig hit där jag är idag. Till ett liv som egenföretagare. Till att det som hände i mitt liv får en mening och blir till nytta för andra. Till ett liv där jag kan följa min inre längtan, min själs längtan. Där jag inte behöver kompromissa med mina egna värderingar, där jag kan leva i min fulla kompetens.
 
Det har varit en fantastisk resa, läskig, skrämmande och jobbig, men oj så underbar. Och nu vet jag vad jag vill med mitt liv och mitt företag. Jag vill erbjuda en trygg plats för dig som vill må lite bättre, ha lite mer njutning i livet, lära känna dig själv bättre. Jag vill erbjuda en trygg plats utan skam där alla dina erfarenheter, känslor och tankar kan uttryckas. Där inget är för smått, för stort eller för hemskt för att sägas. En plats där du kan inta ditt livsutrymme och låta dina vingar bära.
Det är vad Trollsländans värld är, en värld där hela du ryms, allt som varit, allt som är och allt som kommer.
 
Jag öskar dig av hela mitt hjärta välkommen hit.