Inom oss alla finns vårt inre lilla barn. Vi bär med oss känslor upplevelser och föreställningar från det vi var riktigt små och ända fram till nu. Vi påverkas alla av hur vi växte upp, men framför allt påverkas vi av om vi tar hand om vårt inre barn eller inte.

Här kommer en text som kom till mig i morse när jag satt och funderade på hur jag skulle få till dagens blogginlägg om vuxenbarnproblematik. Dessa ord kom till mig.

Till alla vuxna

Alla bär på ett inre barn, vi finns inom er med alla våra känslor, tankar och upplevelser och vi behöver er kärlek och omsorg. Men allra mest behöver vi kunna lita på er. Vi behöver känna oss trygga med att ni lever livet på ett sätt som är bra för oss och för er. För det är så enkelt, gör ni det så blir allt lugnt, då vi kan vila tryggt i era hjärtan medan ni lever ert vuxenliv.

En del av er lever livet på ett sätt som gör ert inre barn tryggt, med för de som inte gör det kan livet bli jobbigt. När vi inte har den trygghet vi behöver så blir vi rädda och då gör vi en massa tokiga saker för att påkalla er uppmärksamhet och för att skydda oss själva. Då blir det en inre konflikt där både vi och ni är förlorare.

Vi vill verkligen inte ställa till besvär i era liv, vi vill hjälpa er. Och vi har inget annat sätt än att protestera inifrån. Fast allt vi bara önskar är att få vara en gosig kärlekskänsla som vilar tryggt i ert inre.

Med kärlek

Det inre barnet