Jag är så himla lycklig. Inte så där allt är perfekt lycklig, utan snarare vad jag är tacksam lycklig och lite vad jag har det bra lycklig. Inte så där jag är nykär lycklig och världen består av rosa moln och jag blir alldeles mjuk i knäna lycklig utan mer livet är meningsfullt och jag har en del i det lycklig. Lycklig på ett mer jordnära och vilsamt sätt.

Jag funderar ibland på lycka och varför jag har så lätt för att känna mig lycklig. Även när livet är ganska tungt och i den grå vardagslunken. Jag kan bli lycklig över att få äta rysk rödbetssoppa, eller som idag när jag mötte en främmande kvinna som tog av sig mössan, tittade mot solen och njöt. 0ch jag insåg att solen värmer lite. Varje gång jag jobbar med mitt företag blir jag lycklig. När jag får stoppa händerna i jord blir jag lycklig.

Det finns så många små vardagliga saker, små händelser och möten som kan göra oss lyckliga. Vi behöver bara stanna upp en liten stund, vara i stunden och uppskatta det som finns runt oss. Då är det enkelt att vara lycklig. Men det går så fort att tappa bort det, att låta stressen och vardagsbestyren ta över och plötsligt missar vi alla dessa små möjligheter till lycka.

Så stanna upp någon minut, ta några djupa andetag och undersök vad i din närhet gör dig lycklig och vila i det en stund. Livet snurrar på ändå och du kommer att hinna det du måste.

Till vi ses

Vad får dig att känna jag är så tacksam lycka?