Hej och välkommen hit. Detta är min nya blogg. Layouten är förändrad men jag är densamma. Jag kommer fortsätta att dela mina tankar och funderingar och det kommer nog att bi en hel del om min utveckling av mitt nya företag.

En bit av januari har gått, 2020 är ett minne blott och  2021 är fortfarande i sin linda. Året som gått har varit tufft på många sätt för oss alla. Corona har verkligen fått oss att ändra beteenden, en del till gott men också många förluster och ensamhet. För mig har 2020 varit ett år då det hänt mycket på många plan. Jag har avlutat min anställning och jag har börjat en utbildning. Det ena har förutsatt det andra och jag känner mig så nöjd. Jag har också fått en hel del insikter och fattat några viktiga beslut. Detta har lett till att jag nu satsar heltid och helhjärtat på mitt företag. Ett nytt namn och en ny hemsida som bättre speglar vem jag är och vad jag vill med mitt företagande.

En av insikterna är att jag vill och behöver följa mitt hjärtas längtan och arbeta efter mitt hjärtas etik. Om det jag gör ska bli långsiktigt hållbart finns det för mig ingen annan väg att gå. Det kan låta flummig och konstigt, kanske till och med oansvarigt för en del. Men för mig handlar det om liv och hälsa. Och också om att äntligen låta mig själv få chansen att bli mitt bästa jag, att använda hela min kunskap och erfarenhet till att göra livet gott för mig själv och andra. För det är faktiskt det som är mitt hjärtas längtan.

Så därför är jag i full fart att skapa Trollsländans värld, min plats på jorden som jag vill dela med mig av till dig. Trollsländans värld är en plats för helande, utveckling och att växa på. Och en plats att bara njuta på, vara kreativ och träffa nya människor.

Jag bjuder in dig till denna plats, att följa mig här på bloggen, på min hemsida,på facebook och instagram.

Hemsida: www.trollsländansvärld.se

Facebook: @trollslandansvarld

Instagram: trollslandans_varld

Jag hoppas på ett bra 2021 för oss alla och att vi ses någonstans.

Till vi ses

Går du och bär på ditt hjärtas längtan till något nytt eller annorlunda?